Results 1 to 4 of 4

Thread: Cellpro powerlab 6

  1. #1
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ny
    Posts
    900

    Default Cellpro powerlab 6

    Just bought a new charger due to my powerlab 8 *!***!***!***!**ting the bed lol. I got it hooked up to a fma balance board that I still have. When I go to charge a good battery it says bad cell count mode wiring FMA. I know the battery is good. Could the balance board be bad? Any and all help would be great

  2. #2
    Join Date
    May 2014
    Location
    FL
    Posts
    492

    Default

    There is a node wiring setting to make that board work. Must have been already set in the PL8. Has to be set to XH/EH node wiring. Directions are in the manual.
    The Villages, FL
    club site - http://castawaysboatworx.club/

  3. #3
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ny
    Posts
    900

    Default

    Quote Originally Posted by zooma View Post
    There is a node wiring setting to make that board work. Must have been already set in the PL8. Has to be set to XH/EH node wiring. Directions are in the manual.
    I didn't get a manual with either charger I bought them brand new. And I don't see any way to set the XH EH mode

  4. #4
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    ny
    Posts
    900

    Default

    Zoomable, nevermind I went on YouTube and figured out how to set it. Works fine now thanks alot for your help, geno

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •