Results 1 to 4 of 4

Thread: How to get ZTX Seal 200A esc to work with TP motors

  1. #1
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    on
    Posts
    40

    Default How to get ZTX Seal 200A esc to work with TP motors

    For some reason the seal 200a esc will not work with the tp motors. Works fine with every other type of motor that I have tried but not with TP
    If hooked up to T) motor the motor just vibrates a bit when you give it throttle.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    TX
    Posts
    23

    Default

    Quote Originally Posted by Dave Rumble View Post
    For some reason the seal 200a esc will not work with the tp motors. Works fine with every other type of motor that I have tried but not with TP
    If hooked up to T) motor the motor just vibrates a bit when you give it throttle.
    I have to assume there is some internal issue with the TP Motor. It is setup like any other brushless motor. If other motors are working with the ESC then the ESC is good.

    -Liberty

  3. #3
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    IL
    Posts
    2,822

    Default

    There were reported problems with the 300A ZTW ESC and some TP motors, I believe it was related to the number of poles. I suppose this is similar.

    https://forums.offshoreelectrics.com...ho-is-using-it
    Vac-U-Tug Jr (13mph)

  4. #4
    Join Date
    Aug 2018
    Location
    on
    Posts
    40

    Default

    The TP motors are new and run on both the T180 and with the Seaking 180 with no issues at all.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •