Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem Installing Castle Link

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    TX
    Posts
    173

    Default Problem Installing Castle Link

    My hard drive cratered and I lost the Castle Link program. After installing a new hard drive I got every program up and running except for one. When I down loaded the Castle Link program I got an error message saying a program file was missing. It gave me several ways to correct the problem but, none of them worked. I even took the computer to an expert and he could not solve the problem. Seems the file is there but, the program can't find it. I'm the only one having this problem?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    TX
    Posts
    173

    Default

    I guess this means that I'm the only one having problems installing the Castle Link!

  3. #3
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    IL
    Posts
    2,847

    Default

    I installed v3.78 a few months ago on my windows 10 laptop with no issues. Did you try uninstalling the software, deleting any folders left over, then reinstalling fresh?
    Vac-U-Tug Jr (13mph)

  4. #4
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    TX
    Posts
    173

    Default

    Quote Originally Posted by fweasel View Post
    I installed v3.78 a few months ago on my windows 10 laptop with no issues. Did you try uninstalling the software, deleting any folders left over, then reinstalling fresh?
    All had to be fresh as a new hard drive was installed. I have windows 8.1 on my laptop. Maybe that is the problem

  5. #5
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    GB
    Posts
    2,322

    Default

    I have win 10 now, but when I had 8.1 it worked fine on that too. XP, 7, and 8 too.

    I assume you or your expert have tried right clicking it and running it as administrator.

    fweasel means for you to try uninstalling it, deleting folders, and reinstalling it, from your new hard drive. A corrupted install is probably the most likely issue.
    Paul "tug Killer" Upton-Taylor, Cat lover.
    FastElectricBoats.co.uk

  6. #6
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    TX
    Posts
    173

    Default

    I did install it twice with the same results. And I did try running as administrator. Fortuitously, I have an old computer with the program installed and running so, I can use it in a pinch. Thanks anyway Paul for your trying to help.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •