Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 61 to 90 of 224

Thread: PRO BOAT UL-19_How to run on 6S with stock prop

  1. #61
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    DELETED...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-26-2018 at 10:19 AM.

  2. #62
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    DELETED...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-26-2018 at 10:19 AM.

  3. #63
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    DELETED...





    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-26-2018 at 09:32 AM.

  4. #64
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    na
    Posts
    657

    Default

    Just upload the original file to YouTube and all can see it. It's that simple. YouTube doesn't have a limit on the size of the file. All of my videos are over 1GB and they upload fine. As for speed feel free to claim what you want to claim...Btw the gps showed 95 mph on my veles 29 run last week but I didn't claim it because it was a bad gps reading I am experienced enough to know what is a real number and what is a wrong number.

    20180803_141950.jpg
    TFL Zonda (111mph), Miss Geico Zelos 36 (108mph), Zelos Twin 36 (90mph), Veles 29 (85.2mph), Miss Geico 29v3 (83.5mph), TFL Pursuit (79mph), UL-19 (75mph), Sonicwake 36 (73mph), Motley Crew (47.5mph), AquaCraft Rescue 17, Atlantic II Tug

  5. #65
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    DELETED...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-26-2018 at 09:33 AM.

  6. #66
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    na
    Posts
    657

    Default

    Quote Originally Posted by sammyha View Post
    I thought about doing that, but as much as you've tore apart my cred here and on YouTube I did not think you would believe that.

    I will upload the single file of my 74.7 mph run straight from my phone to YouTube now...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Lets see if the "thud and click" with the cameras shake at the 5:13 minute mark is any better in this one along with the crop feature when you reveal the speed of the boat in this one. Also the slow mo portion shows water blasting out your water cooling tubes as well so your cooling tubes were on during the run but not when you wanted us to see the 74.7mph number. As posted in a previous post by a member your boat don't even appear to be going much over 60mph in the video.
    Last edited by MADRCER; 12-28-2018 at 01:19 AM.
    TFL Zonda (111mph), Miss Geico Zelos 36 (108mph), Zelos Twin 36 (90mph), Veles 29 (85.2mph), Miss Geico 29v3 (83.5mph), TFL Pursuit (79mph), UL-19 (75mph), Sonicwake 36 (73mph), Motley Crew (47.5mph), AquaCraft Rescue 17, Atlantic II Tug

  7. #67
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    DELETED...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-26-2018 at 09:34 AM.

  8. #68
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    na
    Posts
    657

    Default

    Not proving nothing to me cause I've done proved your running portion of the vid was edited and you backed me by not being able to duplicate the run speed in three runs today, not even coming within 3-4mph of the edited 74mph run and one run being 8mph off the blistering pace you claimed in the video....If your run video is the same as the one on YouTube now, you are wasting your time. Because it has clearly been edited at the 5"13 minute mark. No one cares about the "Life of Pie" canoe ride, its the run part and you say it is the same one as on the tube now then that's not going to clear you of anything. I guess you avoided my question of why the flooding water was coming out of the water cooling exit tubes in the slow mo portion of the video at the end also...huh?
    TFL Zonda (111mph), Miss Geico Zelos 36 (108mph), Zelos Twin 36 (90mph), Veles 29 (85.2mph), Miss Geico 29v3 (83.5mph), TFL Pursuit (79mph), UL-19 (75mph), Sonicwake 36 (73mph), Motley Crew (47.5mph), AquaCraft Rescue 17, Atlantic II Tug

  9. #69
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    DELETED...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-26-2018 at 09:34 AM.

  10. #70
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    na
    Posts
    657

    Default

    Quote Originally Posted by sammyha View Post
    I'll bet you can't run another 71.8 mph pass either...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Still avoiding my water cooling question from above I see....The difference between me and you is I don't talk about what I'm going do... it just happens and everyone else talks about it for me...
    TFL Zonda (111mph), Miss Geico Zelos 36 (108mph), Zelos Twin 36 (90mph), Veles 29 (85.2mph), Miss Geico 29v3 (83.5mph), TFL Pursuit (79mph), UL-19 (75mph), Sonicwake 36 (73mph), Motley Crew (47.5mph), AquaCraft Rescue 17, Atlantic II Tug

  11. #71
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    DELETED...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-26-2018 at 09:35 AM.

  12. #72
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    na
    Posts
    657

    Default

    I haven't lost nothing...LOL! Again still avoiding the question why the water cooling is spitting water out the side of the boat in the slow mo clip....

    3:40 is the magic number in this video.....still been edited....same crap except without the life of pie portion...
    https://www.youtube.com/watch?v=e0zDgz9SGKs

    TFL Zonda (111mph), Miss Geico Zelos 36 (108mph), Zelos Twin 36 (90mph), Veles 29 (85.2mph), Miss Geico 29v3 (83.5mph), TFL Pursuit (79mph), UL-19 (75mph), Sonicwake 36 (73mph), Motley Crew (47.5mph), AquaCraft Rescue 17, Atlantic II Tug

  13. #73
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    CA
    Posts
    1,431

    Default

    I agree something seems off with the video and the whole cooling line thing is red flagish. However, from a pure theoretical standpoint 74 should be an achievable speed on the stock prop using 6s

  14. #74
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    ...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-30-2018 at 11:03 AM.

  15. #75
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    NY
    Posts
    359

    Default

    Quote Originally Posted by sammyha View Post
    Putting up a strong run...

    https://youtu.be/OJot1DGyXvo

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Good job Sammyha video looks totally legit to me. How about we all just get along now and stop quibbling over the much smaller gap in speed.

  16. #76
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    ...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-30-2018 at 08:59 AM.

  17. #77
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    ...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-30-2018 at 08:59 AM.

  18. #78
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    ...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-30-2018 at 09:00 AM.

  19. #79
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    OH
    Posts
    8

    Default

    Dear MADRCER, 95 mph isn't too bad for a Veles 29, but my calibrated eyeballs are getting readings over 100 mph every time with my Veles :)

    But seriously, thank you for all your help getting my boat set-up. You've helped so many of us new to the sport by taking the time to answer every question regardless how obvious they seem.

  20. #80
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    DELETED...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-26-2018 at 09:36 AM.

  21. #81
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    DELETED...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-26-2018 at 09:37 AM.

  22. #82
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    DELETED...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-26-2018 at 09:37 AM.

  23. #83
    Join Date
    May 2017
    Location
    OK
    Posts
    1,460

    Default

    Nice speed bursts! Looks fast! But I think you’re missing the whole point on the UL-19. The boat is meant to corner. It’s much more exhilarating to turn a hydro such as that at full speed, see it carve and wonder/worry about it coming out clean. Personally, I think you should build a model drag boat, something designed for what you’re interested in. Just seems like you’re not getting the true hydro experience... Tuning for fast corners AND decent straightaway speed is a challenge to any boat tuner! Thank you for the videos!

  24. #84
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    uk
    Posts
    2,880

    Default

    Yeah build something like a Zippkits JAE 33 rigger, relatively cheap to build & will turn like its on rails. Can also be set up for SAW running with some blistering speeds, you also don't need glass water all the time.

  25. #85
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    ...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-30-2018 at 09:01 AM.

  26. #86
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    ...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-30-2018 at 09:01 AM.

  27. #87
    Join Date
    May 2017
    Location
    OK
    Posts
    1,460

    Default

    Class racing for the UL-19 would be restricted to 4s, by rule. So to race, you must master the low volt, high amp setups. I run all my boats on high voltage, lower amp setups, to enjoy extended run times. Being a sports boater, I would probably set up the UL-19 for 8s on a 1050kv motor... A rigger is an excellent all around hull!

  28. #88
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    ...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-30-2018 at 09:02 AM.

  29. #89
    Join Date
    May 2017
    Location
    OK
    Posts
    1,460

    Default

    Notice I said a 1050kv motor... About 30K rpm’s, put a ABC 1715 on it. Folks have trouble wrapping their heads around high voltage setups for the intent of lowering current draw. Twice the volts, half the amps. What draws the batteries down? Amps! I think the UL-19 stock has the wrong KV in it to run 6s reliably. You need a 1400kv motor in there to make the boat really fun to run and enjoy the longer run times. I’d put that Leopard 4074, 1400kv motor in there. I got that setup in my UL-1. It’s smaller than your boat and I have to prop down to keep it sane, but it runs for 5-6minutes turning some blistering laps!

  30. #90
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    WI
    Posts
    669

    Default

    ...

    Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk
    Last edited by sammyha; 10-30-2018 at 09:02 AM.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •