Results 1 to 5 of 5

Thread: Castle Controller Users

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    NY
    Posts
    1,556

    Default Castle Controller Users

    I am just curious to see if anyone is using the newwest firmware yet? I used it when it first came out and my boat seemed to run slower than usual so I switched back to 1.3. Now that I have ran my boat more on the 1.3 I updated to 1.4 again to do more testing.
    Team Liquid Dash

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    mn
    Posts
    658

    Default

    There is about a dozen threads in various forms about this. Info can be found at both forums.... Tho I have no idea if the issue has been resloved...

    I think someone needs to get a sticky or one common thread for ppl to use....

    No offense intended Raydee. Just stateing that there is alot of info concerning this issue......
    From what I remember most have gone back to the older version....

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Au
    Posts
    806

    Default

    Hey Ray
    I'm still using the older version

    Heath

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    NY
    Posts
    1,556

    Default

    Well I am going to give 1.4 another shot today and see how it goes. I can always switch back.
    Team Liquid Dash

  5. #5
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    CA
    Posts
    1,302

    Default

    Stay with 1.3. I have been watching the thread on this issue and nothing more has been stated except that people are staying with the 1.3. I don't even see why need to update to the 1.4 if the 1.3 is fine. Why fix what is not broken?

    Peace~

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •