Results 1 to 8 of 8

Thread: Could This Cause Problem

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Tn
    Posts
    1,202

    Default Could This Cause Problem

    I was just going over my mystic which has been burning up bec's. The wire for the servo was over one hole so in essence the red wire was on the white and the white was on the black post and the black wasnt plugged into anything but the servo was still working. So could this have been causing the bec problem?

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
    Im Only Responsible For What I Say Not For What You Understand

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    MA
    Posts
    3,573

    Default

    Uh... Yeah! How the heck does this even happen?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Tn
    Posts
    1,202

    Default

    Its a mr3000 no sides thought it would thanks dana as always your a big help thanks my friend

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
    Im Only Responsible For What I Say Not For What You Understand

  4. #4
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    MA
    Posts
    3,573

    Default

    Oh I get what happened. I can only assume that yes that is a major contributor to the issue

  5. #5
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Tn
    Posts
    1,202

    Default

    problem fixed dana thanks for your help
    Im Only Responsible For What I Say Not For What You Understand

  6. #6
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Tn
    Posts
    1,202

    Default

    well dana the mystic fried yet another bec last night at this point im at a loss dont know why its frying these things
    Im Only Responsible For What I Say Not For What You Understand

  7. #7
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    BC
    Posts
    7,342

    Default

    Might I suggest http://www.spektrumrc.com/Products/D...ProdID=SPM1600
    Not sure as I haven't used it yet but was told it would save servo's in ESC failures.Got a couple on the way.

  8. #8
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Tn
    Posts
    1,202

    Default

    i use them on all my vehicles but havent on a boat i have blew up 3 of the castle bec's and dont know why i have removed them now but i wish i could figure it out
    Im Only Responsible For What I Say Not For What You Understand

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •