Results 1 to 14 of 14

Thread: Hifei Swordfish 240 amp

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    fl
    Posts
    162

    Default Hifei Swordfish 240 amp

    HI

    I have a Hifei Swordfish 240 amp conneted to a Leopard 5692 Motor

    I put everything in receier and batteries and the esc turn on but does not work?

    And idea?

    http://s1218.photobucket.com/albums/dd412/Jr_Jose1/

    [IMG][/IMG]


    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    TX
    Posts
    1,895

    Default

    Are you able to program iit?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    tx
    Posts
    3,534

    Default

    calibrate the throttle

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    tx
    Posts
    3,534

    Default

    may need to rev throttle channel also(futaba)

  5. #5
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    tx
    Posts
    3,534

    Default

    also youll need a reciver pack for that esc

  6. #6
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    fl
    Posts
    162

    Default

    Quote Originally Posted by Alexgar View Post
    may need to rev throttle channel also(futaba)
    Yes it a futaba)


    and the its does have batteries on the esc and the receiver

  7. #7
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    tx
    Posts
    3,534

    Default

    rev the throttle channel and try and calibrate it does it make any noise when you plug it in

  8. #8
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    tx
    Posts
    3,534

    Default

    here are the instructions if you dont have them
    http://www.astecmodels.co.uk/pdfs/Sw...200A%20ESC.pdf

  9. #9
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    TX
    Posts
    1,895

  10. #10
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    fl
    Posts
    162

    Default

    the only way I have been able to calibrate it is with it full throttle and then full reverse to stop , I would like to only have to use the throttle ??

    Thanks

  11. #11
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    fl
    Posts
    162

    Default

    got it to work , but the Esc should not turn red at full throttle should it??

    what should the Pwm 8khz or 12 , or 16 ?? in the program?


    Thanks

  12. #12
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    tx
    Posts
    3,534

    Default

    i have the 120 and i never even noticed an led

  13. #13
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    fl
    Posts
    162

    Default

    leds on are on the bottom if esc , what i like to know if how to tell if the motor is reaching top rpm correctly? 5692 I have make a very quiet

    Thanks

  14. #14
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    MI
    Posts
    995

    Default

    Your short shrunk leads off the ESC motor end are scarin the heck out of me. Please insulate your connectors before the fire works go off.
    ~~~~~~~~`Mach 5 racing'~~~~~~~~~~~~
    ****2008/9 MMEU LSO, 2008 LSH CHAMP****
    ~~~~~~~70 MPH Club Member!~~~~~~~~~

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •